Uusi tuttavuus: GetSiteControl

By Leave a comment
Näyttökuva 2016-08-22 kello 21.52.11

Tutustuin tänään sovellukseen nimeltä GetSiteControl. Perusversiona ilmainen softa tarjoaa erittäin helpon tavan pystyttää chat sekä julkaista widgettejä tai kyselyjä. WordPress-sivustolle pluginin asentaminen ja Getsitecontrollin käyttöönotto kesti n. 5 minuuttia vähäisellä WordPress-kokemuksella. Lyhyen tutustumisen perusteella käyttöliittymästä on helppo määritellä miten esim. chat tai widgetit saitille ilmestyvät ja miltä ne näyttävät. Uskon tämän olevan sopiva erityisesti esim. B2B-yrityksille joilla sivuston vierailijavolyymit ovat maltilliset eikä esim. chatin hoitamiseen ole huimia resursseja. Maksulliseen versioon en vielä ehtinyt tutustua mutta jälleen hyvä esimerkki työkalusta jonka saa käyttöön nopeasti, alhaisilla kustannuksilla ja joka voi auttaa myynti/markkinointijohtajan arjessa liidin tai parin verran. Suosittelen siis kokeilemaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.