SharpSpring vauhdittaa myyntiä ja markkinointia

By Leave a comment
sharpspring logo

Olemme nyt kimpassa SharpSpringin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota BådeOchin asiakkaille palveluna helppokäyttöistä, kustannustehokasta ja nopeasti käyttöönotettavaa työkalua jolla digitaalisen markkinoinnin automaatio ja analytiikka nostetaan uudelle tasolle.

Jokaiselle B2B myyntiä tekevälle organisaatiolle on tärkeää kohdistaa myynnin panokset oikein. SharpSpringin avulla myynti voidaan kohdistaa kiinnostuneisiin asiakkaisiin ja sen kautta myynti ja markkinointi saadaan toimimaan tehokkaasti yhdessä.

Markkinointikampanjoiden toteutus ja liidien nurturointi on SharpSpringillä helppoa ja verkkosivujen kävijäliikenteestä saadaan tarkka kuva myös henkilötasolla. SharpSpringillä ei seurata vain yksittäisten sähköpostien klikkauksia vaan koko liidin elinkaarta.

Kustannustasoltaan SharpSpring on noin 50% verrattuna yleisimpiin kilpailijoihin ja vastaavilla ominaisuuksille varustettuihin työkaluihin. SharpSpring sisältää modernin CRM: n mutta sitä ei ole pakko käyttää jos pidät kovasti nykyisestä CRM- järjestelmästäsi. Integraatiot muihin järjestelmiin on mahdollista toteuttaa useallakin eri tavalla.

BådeOchin palvelumallin avulla sinun ei tarvitse hankkia järjestelmää itsellesi vuoden kiinteällä sopimuksella ja saat meiltä suomenkielisen käyttäjätuen koko sopimuskauden ajaksi. Autamme sinua tarvittaessa myös sopivien sisällöntuottajien löytämisessä ja käytännön myyntityössä. SharpSpringin käyttöönotto vaatii kalenteriaikaa vain 4-5 päivää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.